Vi bygger letbanens kontrol- og vedligeholdelsescenter

September 2018 til sommeren 2023

I Glostrup bygger vi letbanens kontrol- og vedligeholdelsescenter. Læs mere om byggeriet her.

Hvad bygger vi?

Letbanens kontrol- og vedligeholdelsescenter bliver placeret omtrent midt på letbanens strækningen på hjørnet af Ballerup Boulevard og Nordre Ringvej i Glostrup.

På kontrol- og vedligeholdelsescentret vil letbanetogene blive rengjort, vedligeholdt og repareret. Det er også her, letbane-driften vil blive overvåget, når letbanen ruller ud på sin første tur i 2025. Centret bliver arbejdsplads for letbaneførere, administrativt personale, teknikere, håndværkere og driftsoperatører. 

Aktuelt på byggepladsen

På byggepladsen er vi nu i gang med at montere gulvelementer og den sidste væg i administrationsbygningen, hvor selve kontrol- og vedligeholdelsescentret skal være. Derudover bliver der støbt forskellige fundamenter og installeret afløb og kabler i bygningen. 

Sådan holder du dig opdateret

Her finder du nyt om arbejdet

Hvis du gerne vil holde dig orienteret om letbane-aktiviteterne i Lyngby, så tilmeld dig vores Infoservice. Så modtager du automatisk en mail med seneste nyt, hver gang nye arbejder går i gang. Du kan tilmelde dig ved at klikke her.

Hvis du bor tæt på byggeriet, sætter entreprenøren opslag på døren til din opgang eller lægger en seddel i din postkasse med de forventede perioder med støjende arbejde.

Arbejdet foregår primært på et lukket område ved siden af vejen. Se her, hvordan du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation, uanset om du rejser med kollektiv transport eller kører i bil eller på cykel.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte os.

Billedgalleri

1 / 8

Forår 2020

Et kig bag hegnet på byggepladsen

Se vores byggepladsleder, Mark Andersen, fortælle om byggeriet af kontrol- og vedligeholdelsescentret.