September 2018 til sommeren 2023

I Glostrup bygger vi letbanens kontrol- og vedligeholdelsescenter. Læs mere om byggeriet her.

Hvad bygger vi?

Letbanens kontrol- og vedligeholdelsescenter bliver placeret omtrent midt på letbanens strækningen på hjørnet af Ballerup Boulevard og Nordre Ringvej i Glostrup.

På kontrol- og vedligeholdelsescentret vil letbanetogene blive rengjort, vedligeholdt og repareret. Det er også her, letbane-driften vil blive overvåget, når letbanen ruller ud på sin første tur i 2025. Centret bliver arbejdsplads for letbaneførere, administrativt personale, teknikere, håndværkere og driftsoperatører. 

Aktuelt på byggepladsen

Letbanens kommende kontrol- og vedligeholdelsescenter er snart færdigt efter to års byggeri. Der mangler stort set kun området uden for bygningen, så det vil tage sig lige så flot ud som CMC.

Når kontrol- og vedligeholdelsescentret har fået de allersidste detaljer på plads og står helt knivskarpt og færdigt i sensommeren, forlader CG Jensen området og overlader det til Siemens Mobility og Aarsleff Rail. Herfra går arbejdet med bl.a. at lægge skinner og færdiggøre de mange tekniske installationer. Senere hen vil de også skulle teste de nye letbanetoge.

Billedgalleri

1 / 7

Marts 2021.

Rundtur på det næsten færdige kontrol- og vedligeholdelsescenter i Glostrup

Se vores byggepladsleder, Mark Andersen, fortælle om det næsten færdige kontrol- og vedligeholdelsescenter.

Sådan holder du dig opdateret

Her finder du nyt om arbejdet