Efterår 2020 til efterår 2022

Visualisering af letbanen ved stationen Glostrup Nord

Vi udfører anlægsarbejde på strækningen mellem Gamle Landevej og Frederikssundmotorvejen. Herunder kan du læse om arbejdet i området og få et overblik over de aktuelle aktiviteter.

Hvad bygger vi?

På strækningen skal vi udføre flere forskellige aktiviteter. Vi skal ombygge Nordre Ringvej og ombygge krydset ved Gamle Landevej/Mellemtoftevej samt Fabriksparken, så der bliver plads til letbanen og den kommende station Glostrup Nord. Derudover skal vi gøre klar til letbanens linjeføring, som løber i den vestlige side syd for Fabriksparken, hvorefter letbanen i krydset skifter til den østlige side nord for Fabriksparken.

Hvad betyder det for dig som nabo til byggeriet?
Arbejdet vil periodevis støje og bliver udført i tidsrummet kl. 7-22 på hverdage og 8-18 på lørdage. Opsætning af trafikafspærringer vil dog typisk ske som aften-/natarbejde.

Under anlægsarbejdet kan det ikke undgås, at du i perioder kan være generet af f.eks. omkørsler, indsnævrede vejbaner, ændrede adgangsveje og støj. Anlægsarbejdet kræver, at vi i perioder omlægger trafikken. Arbejdet vil dog ske i faser, så vi tager mest muligt hensyn til trafikken.​

Herunder kan du læse mere om de aktuelle aktiviteter i området. Listen herunder bliver løbende opdateret.

Aktuelle aktiviteter

Sådan holder du dig opdateret

Her finder du nyt om arbejdet