Efterår 2020 til Sommer 2022

Visualisering af letbanen ved stationen Glostrup Nord

Vi udfører anlægsarbejde på strækningen mellem Gamle Landevej og Frederikssundmotorvejen. Herunder kan du læse om arbejdet i området og få et overblik over de aktuelle aktiviteter.

Hvad bygger vi?

På strækningen skal vi udføre flere forskellige aktiviteter. Vi skal ombygge Nordre Ringvej og ombygge krydset ved Gamle Landevej/Mellemtoftevej samt Fabriksparken, så der bliver plads til letbanen og den kommende station Glostrup Nord. Vi skal også ombygge de to gang- og cykelbroer ved navn Bystien og Hestebroen, som begge løber tværs over Nordre Ringvej.

Hvad betyder det for dig som nabo til byggeriet?
Arbejdet vil periodevis støje og bliver udført i tidsrummet kl. 7-22 på hverdage og 8-18 på lørdage. Opsætning af trafikafspærringer vil dog typisk ske som aften-/natarbejde.

Når vi går i gang med anlægsarbejdet kan det ikke undgås, at du i perioder kan være generet af f.eks. omkørsler, indsnævrede vejbaner, ændrede adgangsveje og støj. Anlægsarbejdet vil kræve, at vi i perioder omlægger trafikken. Arbejdet vil dog ske i faser, så vi tager mest muligt hensyn til trafikken.​

Vi forventer, at anlægsarbejdet på strækningen mellem Gamle Landevej og Frederikssundmotorvejen afsluttes i sommeren 2022. 

Herunder kan du læse mere om de aktuelle aktiviteter i området. Listen herunder bliver løbende opdateret.

Aktuelle aktiviteter

Gang- og cykelbroen Bystien løber tværs over Nordre Ringvej lige syd for Fabriksparken.

Sådan holder du dig opdateret

Her finder du nyt om arbejdet