Februar 2019 til slutningen af 2022

I 2025 ruller Hovedstadens Letbane ud på sin første tur. På turen gennem Lyngby vil letbanen blandt andet køre igennem en helt ny letbanetunnel ved siden af viadukten under S-banen og Lyngby Omfartsvej. Samtidig skal en ny fodgængertunnel fra Lehwaldsvej til Jernbanepladsen sikre gode omstigningsforhold mellem letbane og S-tog. Byggeriet er i gang flere steder i området, og her kan du følge byggeriet.

Hvad bygger vi i de kommende år?

På Buddingevej kommer letbanen til at køre i højre side på strækningen fra Engelsborgvej og ned mod viadukten og stationen. Derfor ombygger vi Buddingevej, så der bliver plads til letbanen. Ved viadukten skal letbanen køre igennem en ny letbanetunnel til højre for buen. Kort efter viadukten drejer letbanen til højre, hvor den får stoppested foran Lyngby Station. Fra letbanestationen er der gode omstigningsforhold til S-toget via en ny fodgængertunnel fra Jernbanepladsen.

Arbejdet foregår flere steder i området. Klik på områderne på kortet og læs mere om, hvad vi skal bygge før letbanen står færdig og følg byggeriet her nedenfor. 

Arbejdspladsen lige nu

Aktuelle aktiviteter

Sådan holder du dig opdateret

Her finder du nyt om arbejdet