Det kan ske, at vores arbejde trækker ud over den tilladte arbejdstid. Hvis det sker, informerer vi dig via SMS. Her kan du til- og afmelde dig.

En sjælden gang imellem kan det ske, at vores arbejde trækker ud over den arbejdstid, som vi har varslet. Hvis det sker, så forsøger vi altid at sende en SMS til de naboer, som bor tættest på arbejdet. SMS’erne udsender vi gennem vores beredskabssystem, som indeholder alle offentligt tilgængelige mobilnumre, og det er dit og de øvrige teleselskaber, som leverer oplysningerne.

Hvis dit mobilnummer er offentligt tilgængeligt og registreret på din adresse, så behøver du ikke at gøre noget – så får du helt automatisk en SMS, hvis det er relevant.

Hvornår er det nødvendigt at tilmelde sig?
Teleselskaberne leverer alle offentligt tilgængelige telefonnumre. Men hvis du har hemmeligt nummer, eller hvis din arbejdsgiver betaler for dit telefonabonnement, og nummeret derfor ikke er registreret på din adresse, så kan du tilmelde et nummer manuelt her nedenfor. Det samme gælder, hvis du ofte opholder dig et andet sted, end hvor dit mobilnummer er registreret – f.eks. i en fritidsbolig. I de tilfælde kan du selv koble dit nummer til en given adresse. Start med at skrive dit nummer her nedenfor.

Hvornår er det nødvendigt at afmelde sig?
Hvis du ikke ønsker at modtage SMS’er på din mobil, hvis arbejdet trækker ud, så kan du afmelde dig her nedenfor. Det kan også være, at du gerne vil være fri for, at dine børns mobilnumre modtager beskeder om arbejdet – så kan du afmelde børnenes nummer her nedenfor. Start med at skrive det nummer, du vil afmelde, i feltet nedenfor.

Er du i tvivl om, hvordan systemet fungerer eller har du brug for hjælp til at til- eller afmelde et nummer, så tag kontakt.