Særligt for virksomheder

Der ligger mange virksomheder og handelsdrivende langs Ring 3, og Hovedstadens Letbane har udarbejdet en række materialer, som kan bruges til at informere medarbejdere, kunder og besøgende om letbanen.

Materiale til virksomheder og handelsdrivende

Hovedstadens Letbane kommer forbi en række virksomheder og handelsdrivende på vejen mellem Ishøj og Lyngby. Her er et par fakta om livet langs letbanen. 

  • Der bor op mod 576.000 mennesker i Ringbyens kommuner, og der er over 350.000 arbejdspladser – dvs. næsten lige så meget som i Frederiksberg og Københavns Kommune tilsammen (Trængselskommissionen, 2013)
  • De 11 Ringby-kommuner er alle blandt de 20 kommuner i landet med relativt flest indpendlere
  • 10-12 af letbanestationerne ligger tæt på større erhvervsområder, som eks. Hersted Industripark i Albertslund eller Delta Park i Vallensbæk

Hovedstadens Letbane har derfor udarbejdet et informationskit med nyttig information til de virksomheder og erhvervsdrivende, der bliver berørt af letbanebyggeriet over de kommende år.

Man kan downloade materialet til eget brug her:

In English

Bestil materialet i trykt udgave
Plakat, folder og flyer findes i trykt udgave i et samlet virksomhedskit, som kan bestilles.
Kontakt Hovedstadens Letbane på:

info@dinletbane.dk
Tlf. 7242 4500

Aktuel trafikinformation

Vil du have den mest aktuelle information om trafiksituationen omkring din virksomhed? Så gå ind på Vejdirektoratets kort, www.trafikinfo.dk.
Trafikinfo
Kortet vil altid være opdateret med den nyeste information om trafikafviklingen omkring letbanebyggeriet.

Ønsker du mere viden om trafikken?
Så har du som virksomhed mulighed for at få ekstra målrettet trafikinformation direkte på skærme, intranet mv. i virksomheden. Det sker ved at købe adgang til systemet City Sense, der kan vise et kort over trafiksituationen i et givent område ”lige nu og her".

Informationen er baseret på sensorer, som er sat op langs strækningen, bl.a. i erhvervsområder. Hovedstadens Letbane og COWI står for systemet, som kan tilkøbes ved at kontakte Jakob Christensen fra COWI: jach@cowi.com, tlf. 2630 5506.

Følg byggeriet

Tilmeld dig vores Infoservice og få seneste nyt om byggeriet på mail, når nye aktiviteter går i gang i de enkelte kommuner. Du kan naturligvis altid framelde dig igen.
Læs mere her