23.06.2022

I starten af juli skifter arbejdet side på Lundtoftegårdsvej. Derfor er der lige nu mange aktiviteter i gang på den østlige side af Lundtoftegårdsvej, og derfor er det særligt vigtigt, at du følger skiltene. For din og vores sikkerhed.

I starten af juli flytter arbejdet til den vestlige side af Lundtoftegårdsvej. Lige nu er de sidste arbejder i gang på den østlige side frem mod sideskiftet, og derfor er der mange arbejdskøretøjer på og imellem vores arbejdsområder.

Derfor er det lige nu særligt vigtigt, at du som cyklist eller fodgænger overholder skiltningen og følger personalets anvisninger. Både for din egen og for vores medarbejderes sikkerheds skyld.

Brug vejen bag om bilforhandleren, når du cykler eller går
Hvis du er gående eller kommer på cykel og skal nordpå eller sydpå ad Lundtoftegårdsvej, skal du følge stien og vejen bagom Formula-bilforhandleren, sådan som det er markeret med grønne pile på billedet nedenfor. Imellem Formula-bilforhandleren og Zleep Hotel kan du komme ud på Lundtoftegårdsvej og fortsætte din tur på cykel eller til fods.

Følg byggeriet på vores hjemmeside
Husk at du også altid kan følge byggeriet af letbanen i Lyngby på dinletbane.dk/lyngby. Her kan du se, hvor vi ellers arbejder i Lyngby, ligesom du kan læse meget mere om letbanens linjeføring og betydning for området langs Ring 3 fra Ishøj til Lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte os.

Følg skiltene bag om Formula-bilforhandleren hvis du er gående eller kommer på cykel