26.04.2021

Fredag eftermiddag fik vi lejlighed til at hilse på en masse Lyngby-borgere over en god kop kaffe og en snak om den kommende letbane. På torsdag håber vi at møde endnu flere af jer, når vi igen byder på en god kop kaffe på hjørnet af Klampenborgvej og Lyngby Hovedgade ved Imerco.

Gode spørgsmål i solskin
Hvor kommer letbanen til at køre på Lyngby Torv? Hvordan kan man krydse letbaneskinnerne på tværs? Hvornår kan man tage den første tur med letbanen?

Spørgsmålene var mange, da vi forleden inviterede på en kop kaffe i solskinnet ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej. Lige her kommer letbanen til at køre, når den ruller ud på sin første tur i 2025, og derfor havde vi rig mulighed for at vise letbanens rute og fortælle mere om, hvad det kommer til at betyde for området og for Lyngby i det hele taget.

Vi er glade for den store interesse for letbaneprojektet og retter en stor tak til alle jer, som mødte op til en kop kaffe med sikker afstand og respekt for alle restriktioner.

Vi byder på kaffe igen på torsdag den 29. april kl. 14-17
På torsdag den 29. april står vi igen klar med en god kop kaffe på hjørnet af Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej ud for Imerco. Vi glæder os til at se endnu flere af jer på torsdag mellem 14 og 17.

Følg byggeriet her på hjemmesiden
Husk at du altid kan følge byggeriet og se, hvor vi arbejder i hvilke perioder, på dinletbane.dk/lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte os.