22.07.2021

Siden foråret 2021 har ombygningen af Klampenborgvej i den østlige del af Lyngby været i gang. Nu flytter arbejdet til et nyt område af vejen. Se vores projektleder fortælle om arbejdet.

I foråret 2021 gik vores entreprenør, Per Aarsleff A/S, i gang med at ombygge en del af Klampenborgvej omkring krydset med Agervang. Hen over foråret og sommeren har vi ombygget den side af vejen, som vender ind mod Agervang. Her vil fortsat være biltrafik, når letbanen åbner i 2025. De to spor, som tidligere ledte trafikken ind mod centrum af Lyngby, vil være forbeholdt letbanen.

Arbejdet flytter til midten af vejen
For nylig gik vi i gang med en ny fase af vejarbejdet. Nu er arbejdet flyttet ind på midten af vejen, hvor vejen skal ombygges hen over de næste par måneder. Arbejdet hér vil ligne det, vi har udført indtil nu – nemlig almindeligt vejarbejde i overfladeniveau.

Se mere i videoen
I videoen her nedenfor kan du se mere til arbejdet og høre vores Senior Projektleder, Niels Brock, fortælle om arbejdet og dets betydning for trafikken i den østlige del af Lyngby.

Følg byggeriet
Husk at du altid kan følge byggeriet her på vores hjemmeside. Overblikket over de igangværende arbejder i Lyngby finder du på dinletbane.dk/lyngby, mens du finder detaljerne om arbejdet på den østlige del af Klampenborgvej på denne side om arbejdspladsen. Har du spørgsmål til arbejdet, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Letbanearbejdet på Klampenborgvej - juli 2021

Se mere om arbejdet på Klampenborgvej i den østlige del af Lyngby og hør vores Senior Projektleder, Niels Brock, fortælle om arbejdets betydning for trafikken.