25.10.2021

For nylig fik vi mulighed for at se hele byggeriet lidt fra oven, og det resulterede i en række flotte luftfotos af letbanens linjeføring.

Letbanebyggeriet er godt i gang langs store dele af strækningen igennem Lyngby. Vores entreprenør, Per Aarsleff A/S, udvider og ombygger vejene, bygger ny letbanetunnel ved Lyngby Station og en ny letbanestation i det kommende byrum i centrum af Lyngby, så letbanen kan være med til at styrke den kollektive transport og understøtte vækst og udvikling i hele hovedstaden, når den åbner i 2025.

Byggeriet set fra oven
For nylig fik vi mulighed for at se hele byggeriet lidt fra oven, og det resulterede i en række flotte luftfotos af letbanens linjeføring. Vi har samlet billederne i et galleri her nedenfor, så du kan se letbanebyggeriet fra luften.

Her på hjemmesiden kan du i øvrigt også læse mere om hvad en række uddannelsesinstitutioner, virksomheder og kulturinstitutioner langs letbanen glæder sig til ved letbanen

Følg byggeriet
Husk at du altid kan følge byggeriet på dinletbane.dk/lyngby. Her kan du se på kortet, hvor vi arbejdet i øjeblikket, og du kan klikke dig videre til nærmere information om de enkelte arbejder, arbejdstider og byggeaktiviteter.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte os på e-mail info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500.

1 / 10

Lyngby-Taarbæk Forsynings arbejde på Buddingevej - efteråret 2021

Fotos: Dragør Luftfoto