Nedbrydningsarbejdet ved Lehwaldsvej er afsluttet

05.10.2020

Den seneste måneds tid har vores entreprenør, Per Aarsleff A/S, fjernet et gammelt overløbsbassin, som ikke længere var i brug. Det arbejde er nu afsluttet.

For enden af Lehwaldsvej ned mod Buddingevej lå indtil for nylig et gammelt overløbsbassin, som ikke længere var i brug. Bassinet lå lige der, hvor letbanen om nogle år kører ind i letbanetunnelen under S-banen og Lyngby Omfartsvej, og derfor skulle bassinet fjernes.

Hen over den seneste måneds tid er bassinet fjernet, og hullet er nu fyldt op med jord, så det er klar til det videre arbejde. I galleriet her nedenfor kan du se et par billeder fra arbejdet med at nedbryde betonen.

Byggeri senere på året
Senere på året går vi i gang med det næste arbejde i området, nemlig opstarten på byggeriet af indkørslen til tunnelen, som du også kan se på visualiseringen i galleriet. I den forbindelse skal området blandt andet forstærkes med spuns, jordankre og sekantpæle for at udligne terrænforskellen. Vi informerer nærmere om arbejdet, når det nærmer sig opstart.

Følg byggeriet
Du kan følge byggeriet på dinletbane.dk/lyngby, hvor du kan se, hvilke andre arbejder Hovedstadens Letbane er i gang med i området i øjeblikket. Hvis du ikke allerede er tilmeldt vores Infoservice, så tilmeld dig via hjemmesiden. Så holder vi dig løbende orienteret om arbejdet på mail.

1 / 8