23.03.2021

Hovedstadens Letbanes pæleboringsarbejde ved Engelsborghus er nu afsluttet.

Den seneste uges tid har vores entreprenør, Per Aarsleff A/S, udført et funderingsarbejde ud for Engelsborghus-ejendommen mellem Engelsborgvej og viadukten. Arbejdet har bestået i at bore og støbe betonpæle i jorden for at forstærke området ud for den sidste del af bygningen, hvor letbanen kommer til at køre frem mod viadukten. I galleriet nederst på siden kan du se billeder fra arbejdet, hvor vi blandt andet pakkede dele af Engelsborghus-bygningen ind i presenninger for at skåne den mod stænk fra borearbejdet.

Arbejdet fortsætter
Selvom arbejdet med de borede pæle nu er afsluttet, fortsætter arbejdet med at bygge letbanens linjeføring på strækningen mellem Engelsborgvej og viadukten – blandt andet med at bygge den støttemur, som skal bygges langs Engelsborghus-bygningen. Arbejdet kan periodevis være støjende, og det vil fortsat blive udført inden for almindelig arbejdstid mellem 7 og 18 på hverdage.

Ligeledes skal vi til sommer udføre et spuns-arbejde i området mellem Engelsborghus-bygningen og viadukten. Det er i forbindelse med dette arbejde, at vi igen forventer at skulle begrænse trafikken igennem viadukten til busser, fodgængere og cyklister, sådan som vi tidligere har informeret om.

Følg byggeriet her på hjemmesiden
Husk at du altid kan følge byggeriet og se, hvor vi arbejder i hvilke perioder, på dinletbane.dk/lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte os.

1 / 9

Sekantpælearbejde ved Engelsborghus - marts 2021