09.02.2021

Hovedstadens Letbanes spuns-arbejde ved gavlen af højhuset på Lehwaldsvej er afsluttet for denne gang.

Gennem de seneste par uger har vores entreprenør, Per Aarsleff A/S, udført spuns-arbejde i området ved gavlen af højhuset på Lehwaldsvej ned mod Buddingevej. Spuns-arbejdet er en del af forstærkningen af området, hvor indkørslen til den nye letbanetunnel under S-banen og Lyngby Omfartsvej skal ligge i fremtiden.

Det netop overståede spuns-arbejde er første del af arbejdet. Sidst på foråret eller starten af sommeren skal vi udføre endnu et spuns-arbejde i området. Det er i forbindelse med dette arbejde, at vi igen forventer at skulle begrænse trafikken igennem viadukten til busser, fodgængere og cyklister, sådan som vi tidligere har informeret om.

Arbejdet fortsætter
Arbejdet ved gavlen af højhuset fortsætter med blandt andet tilskæring af spunspladerne og klargøring til det videre arbejde. Arbejdet kan periodevis være støjende, og vil fortsat blive udført inden for almindelig arbejdstid mellem 7 og 18 på hverdage.

Følg byggeriet her på hjemmesiden
Husk at du altid kan følge byggeriet og se, hvor vi arbejder i hvilke perioder, på dinletbane.dk/lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte os