27.08.2021

Viadukten på Buddingevej er nu igen åben for almindelig trafik efter at have været forbeholdt busser, cyklister og gående hen over sommeren.

Viadukten er nu åben igen, efter at det siden slutningen af juni 2021 har været nødvendigt at begrænse trafikken igennem viadukten for at give plads til letbanebyggeriet. Hen over sommeren har vores entreprenør, Per Aarsleff A/S, udført et spunsarbejde omkring viadukten, hvor vi blandt andet har skullet bygge et underjordisk kammer, som skal bruges til klimasikring af letbaneanlægget.

Selvom den del af arbejdet, som gjorde det nødvendigt at begrænse trafikken i viadukten, nu er afsluttet, fortsætter arbejdet med at bygge letbanens linjeføring og den nye tunnel til letbanen. Fra gang- og cykelbroen over viadukten kan du få et godt udsyn over byggeriet og løbende følge med i, hvordan letbanens linjeføring bliver til.

Følg byggeriet her på vores hjemmeside
Husk at du også altid kan følge byggeriet og se, hvor vi arbejder i hvilke perioder, på dinletbane.dk/lyngby. Her kan du også læse meget mere om letbanens linjeføring og betydning for området langs Ring 3 fra Ishøj til Lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte os.