10.06.2022

Gennem de seneste måneder har vi ombygget sti-tunnelen under Ishøj Strandvej. Nu er arbejdet så langt, at tunnelen med Strandparkstien kan åbne igen.

Sti-tunnelen der fører Strandparkstien under Ishøj Strandvej er nu åben igen, efter at det siden februar har været nødvendigt at lukke den midlertidigt, mens vi ombyggede sti-tunnelen. I de seneste måneder har vores entreprenør i Ishøj, MJ Eriksson, blandt andet forlænget tunnelen med nye elementer, sådan at der bliver plads til, at letbanen kan passere hen over den, når den åbner i 2025. Her vil letbanen nemlig køre i den nordlige side af Ishøj Strandvej langs med vejen.

Fortsat mindre arbejder i området
Selvom sti-tunnelen nu er åben igen, vil der fortsat i den kommende tid være enkelte mindre arbejder omkring tunnelen. Her skal entreprenøren færdiggøre arealerne omkring sti-tunnelen, men dette arbejde kan vi udføre, selvom sti-tunnelen er åben for sommerens gæster til stranden og ARKEN – og for alle, der ellers bruger sti-tunnelen til daglig.

Følg byggeriet på vores hjemmeside
Husk at du også altid kan følge byggeriet af letbanen i Ishøj her på dinletbane.dk/ishoej. Her kan du se, hvor vi ellers arbejder i Ishøj, ligesom du kan læse meget mere om letbanens linjeføring og betydning for området langs Ring 3 fra Ishøj til Lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte os.