23.02.2022

Sidste weekend forhindrede stormen de planlagte løft af letbanebroer over Frederikssundmotorvejen. Vi har nu nye aftaler på plads – denne gang også med vejrguderne - så vi kan gennemføre arbejdet den kommende weekend fra fredag aften den 25. februar til mandag morgen den 28. februar 2022.

I den kommende weekend fra fredag aften den 25. februar til mandag morgen den 28. februar 2022 skal vi løfte og montere to broer til letbanen og en cykelbro i den østlige side af den eksisterende bro, der løber over Frederikssundmotorvejen på Nordre Ringvej lige syd for Jyllingevej.

Hvad betyder det for dig, der bor og færdes i området?
Arbejdet betyder, at der vil være aktivitet i området omkring broen i de sene aften- og nattetimer i perioden fra fredag aften den 25. februar kl. 18.00, hvor broerne bliver transporteret til området, og frem til mandag morgen den 28. februar kl. 6.00, hvor den sidste bro forventeligt er på plads.
 
Aften- og natarbejdet vil bestå af at opstille og nedtage mobilkraner, transportere broerne til området samt løfte og montere broerne. Arbejdet finder sted om aftenen og natten i weekenden for at minimere de trafikale gener på Frederikssundmotorvejen.
 
Få information om trafikken
Under transport og løft af broerne vil der være ændringer for trafikken på motorvejen, som i perioder vil være spærret i øst- og vestgående retning. Vi anbefaler, at du orienterer dig om trafikken via de kanaler, hvor du normalt får trafikinformation, da de vil være opdaterede med information om arbejdet.

  • På dk kan du planlægge din tur, inden du sætter dig bag rattet
  • Via GPS-systemer og P4 Trafikradio kan du få information om trafikken undervejs på din rute

Når broerne over Frederikssundmotorvejen er på plads og monteret, vil der være arbejde med mindre betonstøbninger ved broerne og diverse afsluttende aktiviteter. Derudover fortsætter arbejdet med at forberede letbanens spor i området. 

Du kan læse mere om arbejdet i Glostrup her.