20.06.2023

Vi spærrer Kantatevej for ind- og udkørsel til Herlev Ringvej i tre døgn, da vi skal udføre arbejder i den del af krydset.

Vi har tidligere varslet, at vi ville holde Kantatevej åben for ind- og udkørsel til Herlev Ringvej i hele perioden, hvor vi arbejder i krydset ved Mileparken/Kantatevej. Vi er nu nået til en fase, hvor en kortvarig spærring af Kantatevej desværre er nødvendig.

Vi skal udgrave hele den østlige side af krydset, hvor vi blandt andet skal udskifte jorden samt etablere nye brønde og lægge rør til afvanding. For at sikre kvaliteten i arbejdet, er det nødvendigt at udføre det over en sammenhængende periode, hvorfor det er nødvendigt med en kortvarig spærring af Kantatevej.

Vi spærrer derfor for ind- og udkørsel ved Kantatevej i tre døgn, og det bliver hen over en weekend. Vi spærrer Kantatevej fredag den 7. juli 2023 kl. 6 om morgenen og spærringen ophæves senest mandag den 10. juli 2023 kl. 6 om morgenen. Hvis det er muligt, bliver vejen selvfølgelig åbnet før tid.

I perioden skal du køre via Nordre Ringvej > Ejby Mosevej > Slotsherrensvej > Sommerfuglevej, som bliver til Viemosevej, hvis du skal ind til Musikkvarteret som bilist. Cyklister og fodgængere vil have samme adgangsforhold som i dag.

Størstedelen af arbejdet vil minde om almindeligt vejarbejde, som periodevis kan være støjende. Mens Kantatevej er spærret, vil der muligvis blive arbejdet i døgndrift af hensyn til arbejdets fremdrift. Det er ikke sikkert, at der bliver arbejdet i døgndrift, men vores erfaring viser, at man desværre kan støde på uforudsete forhold, når man graver i jorden. Derfor har vores entreprenør fået tilladelse til at arbejde i døgndrift af Herlev Kommune, hvis det skulle blive nødvendigt, da førsteprioriteten er at få genåbnet Kantatevej så hurtigt som muligt.

Når vi genåbner Kantatevej, vil forholdene være som i dag, hvor du skal via Lyskær for at komme til Herlev Hovedgade.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte os.

Vi og entreprenøren beklager de gener, arbejdet giver.