28.09.2023

Søndag den 29. oktober 2023 åbner Hovedstadens Letbane dørene ind til letbanens kommende kontrol- og vedligeholdelsescenter. Her vil du få en unik mulighed for at se de første letbanetog helt tæt på, når vi åbner togdørene og byder indenfor til en gåtur ned gennem toget.

Udover at komme helt tæt på togene, vil du også kunne se den kommende værkstedshal, hvor togene skal serviceres, ligesom du vil få mulighed for at komme rundt på området og se vaskehallen, letbanens mest benyttede sporskifte ”Diamanten” og meget mere.

Derudover kan du få svar på dine spørgsmål om letbanen, mens vi byder på kaffe og letbanetræstammer.

På dagen kan du også møde den kommende driftsoperatør Metro Service, som vil fortælle om letbanen i drift – du kan blandt andet høre mere om, hvordan man bliver letbanefører og deres tanker om, hvordan det bliver at drive en let-bane på tværs af hovedstaden.

Praktisk information
Arrangementet foregår søndag den 29. oktober kl. 10-14. Adressen er Ballerup Boulevard 201, 2600 Glostrup. Der er et parkeringsområde ved kontrol- og vedligeholdelsescentret, men vi kan desværre ikke garantere plads til alle. Alternativt er der kollektiv transport i nærheden og gode muligheder for cykelparkering på området.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig arrangementet.