12.06.2023

Vi ændrer på ensretningen på Buddingevej mellem Gammelmosevej i Gladsaxe Kommune og Christian X’s Allé i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Torsdag den 15. juni ændrer vi på ensretningen på Buddingevej mellem Gammelmosevej i Gladsaxe Kommune og Christian X’s Allé i Lyngby-Taarbæk Kommune. Ændringen i trafikforholdene skyldes, at letbanearbejdet skifter side mellem Fort Alle og Christian X’s Allé. Det betyder, at Buddingevej ikke længere vil være ensrettet mod syd, men i stedet ensrettes mod nord.

Nedenfor kan du læse mere om de to forskellige arbejdsområder.

Arbejdsområde 1: Gammelmosevej til Fort Alle
Selvom ensretningen bliver vendt, fortsætter anlægsarbejdet på strækningen mellem Gammelmosevej og Fort Alle i vejens højre side set mod Lyngby. Når vi vender ensretningen, genåbner vi den sidste frakørselsrampe ved Motorring 3. Buddingevej henover Motorring 3 vil fortsat være spærret for gennemkørende biltrafik.

Bilister, der skal mod nord ad Buddingevej, vil i krydset ved Buddingevej/Gammelmosevej blive ledt hen i vejens venstre side på Buddingevej. Der vil fortsat være dobbeltrettet cykelsti og fortov i modsatte side af arbejdsområdet. I forbindelse med ensretningen bliver Fort Alle desuden spærret for adgang via Buddingevej.

I forbindelse med belægningsarbejder og asfaltering vil beboere, der har udgang til Buddingevej, modtage et særskilt varselsbrev 2-3 dage før, hvori det fremgår, hvordan adgangsforholdene midlertidigt bliver ændret.

Sidevejene på strækningen kan som udgangspunkt holdes åbne i hele perioden, hvor der vil være prioriteret kørsel, og vil kun være lukket kortvarigt under asfaltudlægning.

Vi forventer, at arbejdet skifter til venstre vejside set mod Lyngby i august 2023. Her vil ensretningen fortsat være mod nord.

Arbejdet bliver som udgangspunkt udført i tidsrummet kl. 07.00 - 22.00 på hverdage. I tilfælde af nat- og weekendarbejde vil der blive udsendt et SMS-varsel til de nærmeste beboere. Du kan læse mere om vores SMS-service her.

Arbejdsområde 2: Fort Alle til Christian X’s Allé
Bor du på Buddingevej mellem Fort Alle og Christian X’s Allé på den vestlige side (siden med de lige husnumre), vil du i perioden ikke have adgang til din bolig med bil, ligesom det har været tilfældet for beboere på den modsatte side af vejen. Vi henviser til parkering på Nybrovej eller omkringliggende veje. Skal du have leveret varer, der ikke kan leveres via fortovet, bedes du kontakte Lyngby-Taarbæk Kommune eller Hovedstadens Letbane for koordinering af leverancen.

I perioden er Fort Alle og Kærmindevej desuden spærret for adgang via Buddingevej, men kan tilgås fra henholdsvis Glaciset og Nybrovej. Der bliver etableret omkørselsruter, som markeres med skiltning.

Arbejdet udføres i hverdagene inden for almindelig arbejdstid, som i Lyngby-Taarbæk Kommune er hverdage mellem kl. 7 og 18 og lørdage mellem kl. 7 og 14. Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner.

Sådan får du trafikinformation
På vores hjemmeside, dinletbane.dk/trafik, har vi samlet overblikket over, hvor du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation – uanset om du er gående, cyklist, bilist eller rejser med kollektiv transport.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte os.

Vi og vores entreprenører beklager de gener, arbejdet giver.