18.03.2022

Luftfoto fra efterår 2021, hvor vi var i gang med opbygning af rampen.

I uge 13 udfører vi en støjende aktivitet på letbanerampen langs med jernbanesporene ved Glostrup Station. Her skal vi lave fundamenterne til letbanens kommende kørestrømsmaster.

På letbanens rute mellem Ishøj og Lyngby stopper letbanen blandt andet på Glostrup Station. Her bliver letbanen via en rampe fra Søndre Ringvej ført helt ned til stationen, hvilket giver nem og hurtig omstigning mellem S-tog, busser og letbane.

I slutningen af marts udfører vi en ny støjende aktivitet på letbanerampen langs med jernbanesporene. Her skal vi lave fundamenterne til letbanens kommende kørestrømsmaster. Arbejdet vil være støjende, da vi skal banke betonpæle i jorden. Vi forventer, at det støjende arbejde finder sted fra den 28. marts til den 1. april, hvor vi udfører arbejdet i tidsrummet kl. 07.00 til 22.00.

Arbejdet på rampen hen over foråret 2022
Når fundamenterne til kørestrømsmasterne er på plads, fortsætter arbejdet med at bygge letbanens linjeføring på rampen og på Ringvejsbroen, hvor vi i foråret går i gang med at lægge skærver til letbanens kommende spor. For enden af rampen ved Glostrup Station er vi fortsat i gang med at bygge elementerne til de kommende letbaneperroner, hvilket vi forventer at fortsætte med frem til slutningen af foråret.

Herunder kan du se fotos af rampen og området ved Glostrup Station.

Følg byggeriet
Du kan læse mere om letbanebyggeriet ved Glostrup Station her eller følge de mange andre letbaneaktiviteter i Glostrup Kommune på anlægskortet, som du finder her.

1 / 7

På Ringvejsbroen har vi lagt betonelementerne til letbanens skinner hele vejen ned til krydset ved Hovedvejen.